onsdag 15. februar 2012

Dag 5 15.02.12

Dag 5 15.02.12

På formiddagen i dag har jeg ikke gjort så mye. jeg og Per var i butikken, og da vi skulle ta drosje dit ble det masse styr fordi Gro ville ta den samme drosjen bare litt lenger så skulle drosjen komme tilbake og


I butikken var det greie priser, en six-pack med
1,5 liter vann kostet 120 dalasis det er bare 24 kr det for 9 liter vann.hente oss i butikken, men så kom sjefen bort og det ble masse kjefting fra flere som kom og det var jo umulig og skjønne hva de pratet om men det var masse skriking og kjefting. Det endte med at vi gikk til butikken og tok en annen drosje tilbake.

Til lunsj spiste jeg sandwich på hotellet, jeg trodde det bare var et lite smørbrød med litt inni, men det viste seg at det var to ganske store smørbrød pluss pommes frites og det var jo kjempegodt.

Så dro vi til Brikama, til samme skolen som vi var til på mandag. Der var det et møte med mange kvinner som ville slutte å kjønnslemleste jentene sine. Da satt vi og hørte på at de snakket om hvorfor det var så fælt med kjønnslemlesting, for det første var det jo veldig vondt for de små jentene også kunne det bli problemer med å føde barn senere. Det skulle egentlig bli en stor afrikansk aften, men det ble det ikke noe av, så det skulle bli neste onsdag i stedet.

Til middag spiste vi reker på et sted som het Kuntas, det var samme stedet som vi åt reker på mandag og det var jo selvsagt veldig godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar