onsdag 16. januar 2013

Dag 1 15.01.2013

I dag har jeg reist ned til Gambia som er et av de minste landene i Afrika. I dette landet bor det ca 1,8 millioner og det ligger litt over ekvator.

Jeg måtte stå opp klokka to i natt og flyet gikk halv sju fra Gardermoen. Vi mellom landet i Frankfurt i Tyskland, det gikk ca 2 timer ned til den kjempe store fly plassen.

Etter å ha vært 2 timer på Frankfurt flyplass gikk det andre flyet ca klokka halv tolv. Det var en kjempe lang flytur. Der fikk servert god mat og drikke. 

 Ca etter sju timer lang flytur mellom landet vi i Capp Verde på en øy som heter Boa Vista. Der var vi ca en time før flyet gikk videre til hovedstaden i Gambia som heter Banjul. Der møtte "reiselederen" Anbjørg som tok oss ut av flyplassen.

Da vi kom oss ut av flyplassen var det kjempe varmt, det var hele 25 varmegrader. Stor temperatur forskjell fra Norge. 
Videre så var det en liten buss med ca 10 seter som sto og ventet på oss. De tok bagasjen oppå taket helt løst med gjerde rundt. Da lurte jeg litt, men det gikk fint.

Da vi kom til hotellet var klokka ca 9 i gambisk tid (en time tilbake). Der fikk vi servert kylling og pomefrits, det smakte kjempe godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar