onsdag 23. januar 2013

Dag 9 23.01.2013

I dag har det vært en overskyet dag, men det var ca 30 varmegrader. 
Bussen kom og hentet oss klokka ti i dag, da skulle vi ta turen til helsesenteret. Etter vi hadde vært og besøkt   helsesenteret tok vi turen videre til den andre skolen vi var på som heter ABC Nursery school 1. Ved siden av den skolen planlegger Anbjørg og noen andre å bygge en yrkesskole.  

Da vi kom til helsesenteret så vi små babyer ble stikket av sprøyter og at de ble veid. Det var spennende, men ungene skrek veldig høyt og mye. 
Etter vi hadde sett på det, ga noen på reisegruppa gaver som legene på helsesenteret kunne ha bruk av. Kvaliteten på medisiner som kjøpes i Gambia og Norge er dessverre stor. Så derfor er det viktig at vi kan hjelpe de med å kjøpe bedre medisiner og utstyr.  
Etter vi hadde gitt gaver ble vi vist rundt på helsesenteret, det var veldig spennende.    
Idet vi ble vist rundt på helsesenteret var det to menn som hadde hatt med seg tannlegestol fra Vikersund. De skulle prøve å montere det opp i et hus like ved helsesenteret. De brukte mye tid på det, men de klarte det dessverre ikke.   

Etter vi hadde vært på helsesenteret tok vi turen videre til en skole vi hadde besøkt før. Skolen heter ABC Nursery school 1. Vi var der for å gi de ansatte gaver som var klær, de ble kjempe glade.     


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar