fredag 3. mars 2017

Dag 13 - overlevering av sjekk og åpning av den nye skolen

Dag 13 - overlevering av sjekk og åpning av New Jeshwang Senior Secondary school

Idag sto jeg opp halv ti og spiste frokost. etter frokosten gikk jeg og noen av de andre litt rundt på markeda litt lengre oppi gata her. Vi surra på et par timer før vi var tilbake på hotellet, men hadde fortsatt litt tid tid til å bade og sole oss før vi skulle ut igjen.
Vi ble henta klokka 16:00 og kjørt til New Jeshwang der den nye Senior Secondary skolen (som vi også var på igår) ligger. Idag var den offisielle åpninga av skolen, siden den nå er helt ferdig. Enda en gang ble vi tatt imot som om vi var kongelige! De sang og vifta med norskeflagg, og gikk etter oss inn på skoleområdet. Tilsammen med alle elevene, lærerene og resten var vi mellom 300-400 folk.

Det ble holdt mange taler om hvor takknemlige de er og hvor stolte de er over den nye skolen. Jeg sa også et par ord da jeg ga sjekken, litt om meg selv, skolen min og hvorfor jeg er her. Etter mange taler fra både lærere, elever og Butterfly friends, så hadde noen av elevene litt underholdning. Noen sang og andre gjorde forsøk (naturfag) for oss. Emma på 9 år holdt en veldig fin tale

 Anbjørg
 En elev på Senior Secondary
Forsøka

Vi fikk se det nye naturfagsrommet som nå var helt ferdig. De var veldig stolt over det, og det skjønner jeg godt for det var et utrolig flott naturfagsrom! ikke langt ifra det vi har på skolen vår.


Da vi var ferdig med å se på naturfagsrommet, var det tid for dans

Det beste med hele åpninga var alle de herlige barna! De flokka seg rundt meg mot slutten av åpninga. Jeg ble revet litt hit og dit og alle skulle sitte på fanget og holde meg i hånda, de leika mye med håret mitt for det syns de var så fint. Kameraet og telefonen min var veldig interessant for dem, og alle ville bli tatt bilde av. 
Da vi etterhvert måtte dra så prøvde de å holde meg igjen, og da jeg tok klem av ho ene så skulle alle ha klem, så det tok litt tid før jeg kom meg til bilen. Jeg smelta da de sa "i love you" og at de kom til å savne meg, og da ville jeg i hvertfall ikke dra! Men etter et par gruppeklemmer og litt krangling om meg, så fulgte et par av de meg bort til bilen og sa hadet for siste gang.. Det var ikke noe gøy å måtte dra fra de.
jeg ga brusboksen min til ei av jentene, og den delte ho med resten


satt meg på huk for å gi klem til en av dem, endte med en stor gruppeklem<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar