søndag 21. februar 2016

Dag 2


 Bli kjent med omgivelsene!

 

Hei, folkens, statusoppdatering fra meg på smilets kyst!

I dag våknet jeg til min første morgen i Gambia. Det føles fortsatt litt uvirkelig å være her, og det føles ut som om at jeg har vunnet i lotto! Jeg våknet kl. 08:00,  deretter tok jeg en kjapp dusj, før jeg omsider var påkledd og klar for en deilig frokost i hotellets restaurant, som ligger like ved stranden – med malariatablett selvfølgelig.
 
 
 
 
 

 

Til tross for 38 grader dagen før, blåste vinden så kraftig, slik at det ble  for kaldt for bading… Derfor bestemte jeg meg for å gå meg en tur rundt i hotellområde for å bli kjent, samt knipse noen bilder.
 


 

 
 
 

Rundt klokken 10:30 samlet alle fadderne seg i resepsjonen. Her ventet de på Anbjørg, som skulle komme med dalasi, den offisielle valutaen i Gambia:
 
 

 

Så er det tid for lunsj. Jeg blir med fadder Lisbeth, Hanna og Kari til en gate, kalt Sene Gambia. Sene Gambia, det som etter min mening kan kalles en shopping-gate, med alt fra dagligvarehandel til restauranter, er et populært strøk i nærheten av der vi bor.  Vi bestemmer oss for å spise på restauranten, Paradiso Pizza, hvor pizza, overaskende nok stod på menyen. 
 
 
 

 

Etter en deilig lunsj gikk vi til hotellet Sene Gambia. Her finner man to butikker: Klesbutikk (hvor jeg fikk prøve meg som kjole-Coach :P) og en gavebutikk. Her besøkte vi også African Gallery:
 
 
 
 


 
 
 

 

Vann. Det er veldig viktig å drikke mye vann for å kunne holde ut varmen. Derfor kjøper vi alle en 10-pack med vann på «kjøpesenteret» like i nærheten av der vi bor.
Når  vi ankommer hotellet igjen er det snart tid for felles middag.

 

2 kommentarer:

  1. Du skriver godt og med litt snert i pennen (y)

    SvarSlett
  2. Spennende lesing ;-) Hilsen Ingrid & Marianne

    SvarSlett