tirsdag 29. januar 2013

Dag 14 28.01.2013

I dag har vi besøkt en skole som ligger i landsbyen Madiana som heter ABC Nursery school nummer 5. Det er den minste skolen vi har besøkt, det er omkring 75 elever på denne skolen.
Etter vi hadde vært og besøkt den lille skolen i landsbyen Madiana dro vi videre til en skole vi har besøkt før som ligger i Brikama og som heter ABC Nursery school nummer 4. Der var vi for å høre på møte et om STOPP kjønnslemlestelse av små jenter.

Da vi var på vei til den lille skolen i landsbyen Madiana kjørte vi på en veldig dårlig vei. Vi kjørte på en sand vei med masse humper inne i "jungelen". Det var en spesiell tur.
Etter vi hadde kjørt på den dårlige veien i ca en halvtime kom vi fram til en liten skole som ligger for seg selv i landsbyen Madiana. Der var elevene veldig flinke. De sang og danset for oss.  

Etter vi hadde vært og besøkt den lille skolen som heter ABC Nursery school nummer 5 hadde vi en liten pause i ca to timer.
Da vi hadde hatt en pause kom det en liten mini buss og hentet oss fra hotellet. Bussen skulle kjøre oss til skolen i Brikama som heter ABC Nursery school nummer 4.
Da vi kom til skolen i Brikama fikk vi være med i en skoletime der voksne kvinner ikke kan skrive eller lese. Det var en opplevelse å være med å se hvordan de lærer å lese og skrive.
Da timen var over var det møte om STOPP kjønnslemlestele av små jenter på samme sted. Det var et spennende møte, der foreldre og barn var for å høre på.

Da vi hadde vært på skolen i Brikama var alle sultne. Så da gikk turen til en pizza restaurant, der fikk vi servert veldig mat.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar