lørdag 26. januar 2013

Dag 11 25.01.2013

I dag startet vi med å dra til hovedsykehuset i hovedstaden Banjul. Etter vi hadde vært på sykehuset dro vi til  største skolen som heter ABC Primary school 6.

Da vi kom til største sykehuset i Gambia som heter Royal Victoria Teaching Hospital ble vi vist rundt av en av de som jobber der. Det er stor forskjell på sykehusene i Norge og Gambia dessverre. Pasientene som ligger på sykehuset må betale for oppholdet. Det var veldig spennende å gå rundt å se på det største sykehuset i Gambia.  

Etter vi hadde vært på sykehuset i Banjul hadde vi fri i ca tre timer før turen gikk videre til den største skolen som vi har besøkt før. Skolen heter som sagt ABC Primary school 6. Der hadde alle elevene litt underholdning for oss, de sang, spilte trommer og danset.
Etter elevene hadde hatt bra underholdning skulle jeg overrekke en sjekk til Butterfly Friends på 23.500 norske kroner, det er litt over hundre tusen dalasis.
Etter jeg hadde overrekkt sjekken, spiste vi middag på skolen, der fikk vi servert kylling og ris, det smakte kjempe godt.
Afrikanske aften tok slutt klokka ni om kvelden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar