lørdag 11. februar 2012

Dag 1 11.02.12


Jeg er nå fremme ved hotellet i Gambia, det ser helt greit ut. Fly reisen gikk greit, men den var lang! Da vi kjørte til hotellet så ser man jo at det ikke er av de rikeste landene, og det ligger søppel rundt i gatene, men ifølge de som hadde vært her før har det forbedret seg de siste årene. Jeg er ikke helt sikker på hvor varmt det er, det var overskyet da vi kom så det kunne nok vært varmere. Det blir veldig fort mørkt her, det var dagslys da vi kom og etter en time så begynte det å mørkne og da var det veldig fort mørkt.

Jeg har møtt de andre nordmennene som er nedover nå, vi spiste middag sammen. Det var kylling og chips (pommes frites) og det smakte veldig godt.

Det var litt kluss med hotellene, det hotellet vi egentlig skulle vært på var ikke så fint da Anbjørg sjekket det, så det ble byttet litt rundt på og vi kom til det hotellet vi er på nå. Det ble dyrere enn forventet siden vi byttet hotell, så det er jo litt synd da. Internettet på hotellet er litt så som så, jeg har ikke fått koblet til fra rommet enda, så jeg må sitte i resepsjonen.

I morra skal vi ikke noe spesielt, jeg skal i alle fall få badet litt, hotellet ligger så godt som på stranden så det er flott!

3 kommentarer:

  1. Det var først 1 time og 45 min til Brussel, så 5 timer og 50 min til Gambia. Det ble litt lenger enn det for det var litt venting før flyet kunne ta av.

    SvarSlett